Izjava Thiaga Silve najbolje oslikava posrtanje velikog Milana!

FOTO:

O nevjerojatnom padu Milana može se napisati jedna ogromna knjiga. Mnogi kažu kako je pad krenuo u ljeto 2012. godine.

Veliki klub ne pušta glavne igrače

Te godine iz Milana otišle su mnoge legende kluba, ali ono najbitnije, otišla su dva glavna igrača: Thiago Silva i Zlatan Ibrahimović. Ovaj dvojac bio je kamen temeljac za veliki Milan, a dokaz tome je titula 2011. godine. Rossoneri su zaslužili uzeti Scudetto i sezonu poslije, ali Juve je ipak bio sretniji na kraju.

E baš tu je počeo raspad. Milanezi su prestali ulagati velike svote, dovodili su prosječne ili potrošene igrače koji jednostavno nisu više za vrh svjetskog nogometa. Navijači su šutjeli, dali su bezuvjetnu podršku, a kako li su samo bili u krivu! Slobodno se može reći da je Milan 2012. godine prestao biti gigant. Ostaje povijest i sve je to lijepo, ali u sadašnjosti taj klub NE POSTOJI. Sve vam govori kad iz užasno slabe Serie A ne mogu izboriti Europu!

Nova pljuska stiže od Silve

Legende kluba redovito su slale upozorenja da klub ne ide u pravom pravcu, ali nitko nije ništa poduzimao. Bilo je i više nego očito kako je Berlusconi odustao od svoje velike ljubav. A danas je to dokazao i Thiago Silva, sjajni stoper koji je trebao biti kapetan i vođa novog Milana.

Thiago Silva bio je član šampionske momčadi koja je uzela Scudetto u sezoni 2010/11. U toj momčadi bili su Nesta, Gattuso, Seedorf, Ronaldinho, Pato, Cassano, Ibrahimović… I baš zato ova izjava Silve itekako boli, a rekao je:  “PSG je bez ikakve dvojbe najbolji klub u mojoj karijeri, tu nema rasprave!”.

Izjava koja će itekako zvučati kao smiješna jer PSG nije ni blizu Milanu, ali stigla su takva vremena pa francuski prvak gleda u sadašnjost i budućnost za razliku od Talijana koji žive u prošlosti.

Thiago Silva je ovom izjavom opalio šamar svim Rossonerima. Špekuliralo se o povratku na San Siro, ali nakon ove izjave teško da će se to dogoditi…

 

Komentari

komentara

« Povratak