IZNENAĐENJE KOLA: Hrvat šokirao moćnu Atalantu!

FOTO:

Za iznenađenje kola u talijanskoj Serie A pobrinuo se jedan Hrvat. Nakon pobjede nad Liverpoolom u Ligi prvaka, Atalanta je doživjela neočekivani poraz u domaćem prvenstvu…

Iznenađenje kola

Nogometaši Verone, predvođeni hrvatskim stručnjakom, Ivanom Jurićem, u gostima je došla do iznenađujuće pobjede u Bergamu, protiv Atalante.

Nakon što domaćini nisu iskoristili nekoliko velikih prilika, Verona je zasluženo došla do pobjede u posljednjih pola sata. Povela je golom Velosa iz kaznenog udaraca, a za konačnih 0:2 je zabio Zaccagni u 83. minuti.

Brojni talijanski mediji jutros hvale rad Ivana Jurića u Veroni, a Footbal Italia piše kako je Hrvat konačno pobijedio svog mentora Giana Piera Gasperinija budući da mu je bio igrač, a zatim pomoćnik u Genovi.

Isto tako, ugledna La Gazzetta Dello Sport naglašava sjajan Jurićev potez uvođenja Andrea Danzija za ozlijeđenog Mattea Lovata u 31. minuti, a zatim na poluvremenu zamijenu Danzija Miguelom Velosom.

Ovom pobjedom Verona je preskočila Atalantu na tablici Serie A, ali trener Jurić ostaje skroman u svojim predviđanjima za ovu sezonu:

„Mi smo jedini klub u Italiji koji je prodao sve naše igrače, a ostali su na posudbi. Stvari trenutno idu dobro, momci me prate, ali to nije poput Sassuola ili Bologne. Neću isključiti ništa, jer smo prošle sezone bili deveti, ali iskreno, ne razmišljam još o Europskoj ligi.”

Komentari

komentara

« Povratak