IZNENAĐENJE NA POMOLU: Livaja napušta Hajduk zbog izlazne klauzule?!

FOTO:

Pomalo šokantnu vijest za navijače Hajduka prenose ovo popodne hrvatski portali. Ponajbolji splitski igrač bi mogao napustiti Poljud!?

Gdje ima dima ima i vatre?

Turski Fanatik danas piše, a hrvatski portali prenose kako je za Marka Livaju zainteresiran Galatasaray. Okan Buruk, novi šef struke posrnulog turskog giganta, navodno želi upravo ponajboljeg Hajdukovog igrača, nakon što je njegova momčad prošlu sezonu završila tek na 13. mjestu. Za povratak na vrh Galatasarayu je potrebno nekoliko kvalitetnih igrača, a na njegovom popisu je i Hajdukova desetka.

Fanatik u nastavku piše kako je Livaja u hrvatskom Hajduku iz Splita ostavio traga s 32 gola i sedam asistencija, a sada je došao na dnevni red crveno-žutih. Također, Turci tvrde kako „28-godišnji hrvatski napadač, koji u ugovoru ima izlaznu klauzulu od milijun eura, od svog kluba dobiva milijun eura godišnje plaće.”

Bez obzira na napise iz Turske, poznato je kako Livaja nema nikakvu izlaznu klauzulu. Također, od prije je poznato kako Livaja ne želi napustiti Hajduk, s kojim ima ugovor do konca lipnja 2024. godine.

Osim spomenute najave o prelasku u Galatasaray, Fanatik se u još nekoliko rečenica bavio Livajom:

„Mlad je prešao u Inter, ali nije mogao ispuniti očekivanja ni u Milanu ni u Ceseni i Luganu, gdje je igrao na posudbama. Otišao je potom u Atalantu za pet milijuna eura. Tada se iskusni napadač, koji je u Kazan otišao za 6.5 milijuna eura, nakon iskustava u Španjolskoj u Grčkoj, vratio u splitski Hajduk. Livaja može igrati kao desetka i kao povučeni napadač.”

Komentari

komentara

« Povratak