IZNENAĐENJE U DINAMU: Evo kome je Petković prepustio ‘desetku’ na dresu!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb večeras u 20:00 otvara novu sezonu HNL-a na svom stadionu, a protivnik će im biti Lokomotiva.

Prema službenom zapisniku utakmice prvog kola SuperSport HNL-a između Dinama i Lokomotive, Bruno Petković više nije Dinamova desetka. I klub je ubrzo potvrdio vijest da je Petković promijenio broj koji je uzeo prošle sezone nakon što je Lovro Majer napustio klub i otišao u francuski Rennes.

Petković će odsad nositi broj 9, koji je prošle sezone bio na leđima Komnena Andrića. To je samo još jedna potvrda Andrićevog transfera, koji čeka na službenu objavu, u francuskog prvoligaša Clermont za oko milijun eura. Dodajmo da je Petković europske utakmice prošle sezone igrao s brojem 21 jer nije bilo moguće promijeniti ga usred sezone. Sada će vjerojatno i ondje nastupati s devetkom.

A Dinamova desetka ove sezone bit će 19-godišnji Martin Baturina. Jedan od najtalentiranijih Dinamovih igrača prošle je sezone na dresu nosio broj 46, a očekuje se da će ove godine imati veću ulogu u momčadi, što daje naslutiti i činjenica da će odsad imati jedan od obično najtraženijih brojeva u svlačionici.

Komentari

komentara

« Povratak