IZNENAĐENJE U NOGOMETNOM SVIJETU: Jedan od najboljih nogometaša završio karijeru s 33 godine!

FOTO:

Krilni igrač Walesa i Los Angeles FC-a Gareth Bale (34) rekao je u ponedjeljak da je odlučio prekinuti svoju nogometnu karijeru, kako na klupskoj tako i na međunarodnoj razini.

“Nakon pažljivog i promišljenog razmatranja, najavljujem svoje trenutačno povlačenje iz klupskog i međunarodnog nogometa”, rekao je Bale na Twitteru.

Iza Velšanina je impresivna karijera u kojoj je osvojio pet trofeja Lige prvaka i tri španjolska prvenstva. Počeo je u Southamptonu, a napravio je ime igrajući za Tottenham, iz kojeg je prešao u Real Madrid za tada rekordnih 100 milijuna eura. U prvim je sezonama u Realu bio odličan, no kasnije je postao velik financijski uteg Kraljevskog kluba, koji ga je proslijedio na posudbu u Tottenham, a po isteku ugovora za londonski klub otišao je u Ameriku, u Los Angeles.

Nastupio je za Wales na nedavnom SP-u u Katru, a zadnja njegpva službena utakmica bila je u grupi protiv Engleske, njegov rekordni 111. reprezentativni nastup.

“Nogomet mi je doista pružio neke od najboljih trenutaka u životu, tijekom 17 sezona i to će biti nemoguće ponoviti”, kazao je Bale.

Komentari

komentara

« Povratak