IZNENADIO IZBOROM KLUBA: Leonardo Bonucci pronašao novi angažman!

FOTO:

36-godišnji talijanski stoper, Leonardo Bonucci, dugo godina bio je ponajbolji branič na svijetu. Često je imao prilike otići iz Juventusa dok je bio u najboljim godinama, ali ipak se odlučio na lojalnost ‘Staroj dami’. Osim one jedne sezone koju je na opće iznenađenje proveo u AC Milanu.

Bonucci je tako postao jedan od rijetkih nogometaša koji je zaigrao za tri najveća talijanska kluba: Inter Milano, Juventus i AC Milan. Uoči nove sezone malo tko je mogao znati kako će trener u klubu odstraniti Bonuccija iz prve momčadi. Aktualnom europskom prvaku pokazana su izlazna vrata iz kluba iako ima još jednu godinu u ugovoru.

Kako je iznenadio s transferom u Milan 2017. godine, tako je sada iznenadio nogometni svijet izborom kluba u 37. godini. Naime, vodeći talijanski i njemački mediji prenijeli su kako je Bonucci sve dogovorio s Union Berlinom! Zvuči nestvarno, ali Bonucci će tako zaigrati u Ligi prvaka ove sezone dok Juventusa uopće nema u Europi zbog financijskih malverzacija. Na njihovo mjesto upala je Fiorentina.

Europski prvak s Italijom tako će po prvi put zaigrati izvan domovine. Bilo je nekakvih špekulacija kako će i on prema Saudijskoj Arabiji, ali Union Berlin je očito postavio odličnu ponudu koja se nije mogla odbiti.

Cijeli ovaj posao potvrdio je Fabrizio Romano putem društvenih mreža…

Komentari

komentara

« Povratak