JAKO ČUDNE REAKCIJE NAKON VELIKE VIJESTI: Evo što navijači Hajduka zamjeraju predsjedniku kluba!

FOTO:

Predsjednik splitskog Hajduka, Lukša Jakobušić, jučer je oduševio okupljene navijače na Torcida kupu u Vukovarskoj ulici gdje je otkrio kako je Marko Livaja potpisao novi ugovor prema kojem bi trebao ostati u klubu sve do ljeta 2027. godine.

Igrači Hajduka zajedno s vodstvom kluba posjetili turnir Torcida kup, a tamo je Jakobušić poslao poruku svim navijačima Hajduka:

“Hvala što ste došli, što nas pratite. Vjerojatno vas zanima tko dolazi. Ovaj prijelazni rok će biti malo drugačiji. Bit će veći izazov zadržati ove iznimne ljude nego nekoga dovesti. Prije uru vremena potpisali smo pet godina ugovor s Markom Livajom”, rekao je predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić.

Naravno, klub je ovu vijest ekspresno podijelio putem društvenih mreža te je ona, posve logično, odmah imala gomilu pozitivnih reakcija. Međutim, ima i onih kojima očito nešto smeta i moglo bi se reći s razlogom. Naime, dobar dio navijača razočaran je jer klub ne dovodi pojačanja! Zasad je došao samo Toni Borevković, dok je Lovre Kalinić službeno postao igrač Hajduka nakon što je raskinuo ugovor s Hajdukom. Ovo su samo neki od komentara koji itekako zamjeraju predsjedniku nedostatak aktivnosti u prijelaznom roku:

“Predsjedniče je li to znači da neće bit pojačanja”.

“Malo je to za titulu triba dovest bar 2 konkurentna igrača”.

“Skeniram jel ima ko novi na slici”.

“Znači prodaja nakon ove sezone”.

“Sve ok! Super HŽV! Trebamo još 3 Livaje za nešto ozbiljno”.

“Markan ne može sam, za titulu triba napravit još dosta posla”.

“Kako to da Marko ne ide u Tursku za milijun eura”?

“Sreća je podijeljena, za par dana počinje prvenstvo, fale već dvojica iz prvih 11, a šta će bit kad krene i Europa. Nema šanse da sa ovako tankim kadrom možemo biti konkurenti na dvije strane”.

“To je to od Lukšinog pojačanja. Predsjednice bacate prašinu u oci svim navijačima. Dosta demagogije i lažnih obećanja”.

Komentari

komentara

« Povratak