JAKO JE AKTIVAN: Bivši nogometaš Real Madrida čeka šesto dijete s četvrtom ženom!

FOTO:

Bivši napadač Reala Jese Rodriguez krajem 2019. je dobio otkaz u PSG-u pa je karijeru nastavio u Las Palmasu, ali već dugo je tema medija samo zbog događaja izvan terena.

Jese je došao u Real kao 14-godišnjak 2007., od 2013. je bio u prvoj momčadi, a 2016. je za 25 milijuna eura prešao u PSG. Međutim, većinu petogodišnjeg ugovora je odradio na posudbama, a kako ga lisabonski Sporting nije odlučio zadržati, na početku ove sezone vratio se u Pariz. No, tijekom čitave jeseni odigrao je ukupno 22 minute.

Početkom prosinca prošle godine PSG je raskinuo ugovor s 27-godišnjim napadačem zbog aktivnosti izvan terena. Otkrilo se da je varao svoju djevojku Aurah Ruiz, reality zvijezdu, s njenom prijateljicom manekenkom, a u PSG-u su zaključili da je tako naštetio ugledu kluba. Osim toga, na Kanarima je uhvaćen na zabavi bez zaštitne maske i u kršenju pravila socijalnog distanciranja. Trenutno nastupa za Las Palmas.

Sada je nakon malo više od godinu dana tema u otočkim medijima zbog njegova obiteljskog statusa. Jese već ima petero djece s tri različite žene, a čini se da bi uskoro i po šesti put mogao postati otac. Ovoga puta ga se povezuje s reality zvijezdom Rocio Amar, koja je trudna, a, prema svemu sudeći, on je otac. Podsjetimo, Jese i Rocio su krajem prošle godine bili u centru skandala kada je otkriveno da imaju ljubavnu aferu, iako je on bio tada u vezi s drugom djevojkom.

Jese ima dvoje djece s Melody Santanom, dvoje s Janirom Barm, koja je bila njegova djevojka do prije nekoliko mjeseci, te jedno s Aurah Ruiz.

Komentari

komentara

« Povratak