JAKO JE LJUTA: Ronaldova Georgina brutalno oplela po izborniku!

FOTO:

Djevojka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez oglasila se na društvenim mrežama kako bi se obrušila na portugalskog izbornika Fernanda Santosa zbog njegove odluke da u utakmicu četvrtfinala protiv Maroka ne krene s njenim dragim u napadu od prve minute.

Ovo nije prvi put da se manekenda žali na izostavljanje CR-a iz početnih jedanaest. Isto je napravila kada je Portugal igrao protiv Švicarske. Međutim, ovaj put se kritika direktno odnosila na izbornika Seleçãa.

Svoje osjećaje obznanila je putem svoje Instagram stranice:

“Danas je tvoj prijatelj i trener donio pogrešnu odluku. Onaj prijatelj za kojeg imaš toliko riječi divljenja i poštovanja. Isti onaj koji je, uvodeći te u igru, vidio kako se sve promijenio, ali bilo je prekasno. Ne možeš podcijeniti najboljeg igrača na svijetu, svoje najjače oružje. Niti se možeš zalagati za nekoga tko to ne zaslužuje. Život nas uči lekcije. Danas nismo izgubili, naučili smo. Cristiano. Divimo ti se.”

Kada je vidjela da je Ronaldo izostavljen u početnoj postavi protiv Švicarske napisala je: “Kakva šteta što nisam mogla uživati s najboljem igraču svijeta na terenu 90 minuta. Navijači te nisu prestali zvati i dovikivati ti ime.”

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak