JAKO TEŠKO PITANJE: Ugledni lovac nije znao odgovoriti na ovo nogometno pitanje!

FOTO:

I u današnjoj epizodi kviza ‘Potjera’ vidjeli smo zanimljive trenutke. Natjecatelji su bili  Ivan, Davor, Ninoslav i Andrea. Svi osim Davora došli su do završne potjere i pobijedili lovca Mladena Vukorepu. Osvojili su 17.500 eura.

U završnoj potjeri imali su 16 koraka prednosti koje Mladen nije uspio stići. Nedostajao mu je svega jedan točan odgovor kako bi pobijedio natjecatelje. No imao je nekoliko netočnih odgovora, što mu je otežalo da ih stigne. Znate li vi odgovore na pitanja na kojima je Mladen pogriješio?

Prvo pitanje na kojem je lovac pogriješio glasilo je: “U kojem je stoljeću nastala većina engleskih nogometnih premijerligaša?” Mladen je rekao u 20. stoljeću, no točan odgovor je u 19.

“Kakvi su svatovi u jednoj od najpopularnijih Lorkinih tragedija?” glasilo je iduće pitanje na kojem je pogriješio. Mladen je rekao kameni, no natjecatelji su znali da je točan odgovor krvavi i ponovno Mladena vratili korak unazad.

Pitanje na koje nitko nije znao odgovor bilo je: “Koju desničarsku talijansku stranku muškog imena predvodi žena?” Odgovor je bio Braća Italije.

Komentari

komentara

« Povratak