JAKO VRUĆE: Tottijeva supruga pozirala bez donjeg rublja: ‘Želim seks svaki dan po cijeli dan…’

FOTO:

Ilary Blasi, supruga čuvenog talijanskog nogometaša Francesca Tottija, skrenula je pažnju na sebe nakon što je zasjala u vrućem izdanju na terasi jednog restorana. Na sebi je imala provokativnu haljinu s dubokim izrezom na leđima.

Toliko dubokim da se moglo vidjeti da nema donje rublje na sebi. Talijanka je u braku s Tottijem od 2005. godine i zajedno imaju troje djece, jednom prilikom legenda je ispričala anegdotu s početka njihove veze. Naime, na prvom sastanku Ilary mu je razbila vrata skupocjenog Ferrarija. “Otišli smo do restorana koji je tada bio jedini otvoren. Došao sam po nju Ferrarijem i pred restoranom je snažno otvorila vrata i udarila ih u zid. Mogao sam je ubiti u tom trenutku, ali sam se pretvarao kao da se ništa nije dogodilo”, ispričao je.

Uz to, prije nekoliko godina govorio je i o seksu u braku te je izjavama nasmijao sve. “Uvijek sam za opciju da preuzmem inicijativu u krevetu. Želim seks svaki dan po cijeli dan. Međutim, moja žena se stalno žali na glavobolju. Kada se sve zbroji imamo seks tri puta tjedno. To i nije tako loše”, kazao je, a na pitanje odglumi li njegova žena ponekad orgazam rekao je sljedeće:

“Ne znam, možda. Ali Francesco Totti nikad nije podbacio u krevetu…”

Komentari

komentara

« Povratak