JAKO ZANIMLJIV IGRAČ: Hajduk pronašao novo pojačanje!

FOTO:

Čitavi Hajduk još uvijek drži velika euforija zbog senzacionalnog povratka Ivana Perišića koji se vratio u Split nakon gotovo 20 godina. No, jasno je kako u klubu moraju i dalje tražiti igrače zbog borbe za titulu.

Trenutno najkritičnija pozicija je svakako lijevi bek jer je Dario Melnjak izvan stroja do kraja sezone, a trenutno jedini igrač na toj poziciji je Ismael Diallo. Zbog toga se traži novo rješenje, a mediji su pisali kako se čak pričalo o povratku Davida Čoline, ali i Domagoja Bradarića. No, nije to baš bilo realno za očekivati. Prvi je navodno otpisan u Augsburgu dok Bradariću ide jako dobro u Salernitani i mogao bi uskoro napraviti korak više u karijeri.

Ali zato nam dolaze svježe vijesti s istoka. Naime, turski mediji izvijestili su kako je Hajdukova struka zainteresirana za dovođenje 21-godišnjeg lijevog beka Galatasaraya, U21 reprezentativca Turske Kazimcana Karatasa.

Riječ je o mladiću koji je u godinu i pol dana skupio 23 nastupa za velikana iz Istanbula, dok ove sezone ima skromnu minutažu. Stoga bi ga Hajduk pokušao dovesti na posudbu, a navodno bi ugovor sadržavao i otkupnu klauzulu vrijednu oko dva milijuna eura.

Zbog dobrih partija ovaj Turčin se čak i našao u reprezentaciji, ali još uvijek je bez nastupa. Ukoliko bi Hajduk kompletirao njegov transfer za dva milijuna eura, onda bi se izjednačio na vrhu najvećih transfera zajedno sa Anasom Sharbinijem koji je također došao za dva milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak