JAVILA SE TORCIDA: Evo što su poručili nakon sinoćnjih događaja..

FOTO:

Sinoć odmah nakon utakmice između Hajduka i Dinama na teren je upala Torcida koja je napravila nerede na vlastitom Poljudu. Ludnica se nastavila i po gradu nekoliko sati poslije.

Splitska policija ranije je izvijestila da je sinoć privela ukupno 51 osobu zbog nereda koje su izazvali navijači Hajduka na Poljudu i oko stadiona nakon utakmice s Dinamom, a tri su policajca zatražila liječničku pomoć, izvijestila je policija.

Torcida se danas i oglasila putem Facebooka. Navijači Hajduka objavili su isječak iz jedne od epizoda Velog Mista te u opis dodali citat “Kako smo igrali i zaslužili smo.”

Objava nije najbolje sjela nekim navijačima koji su zasuli stranicu žestokim komentarima kako se ono sinoć nije smjelo dogoditi..

Hajduk je, podsjetimo, nakon što je izgubio od Dinama u SuperSport HNL-u u subotu, od istog suparnika izgubio i kup-utakmicu 0:1 te ispao iz tog natjecanja. U prvenstvu će teško do titule s obzirom na prednost Rijeke i Dinama, a sad će predati i naslov koji je osvajao zadnje dvije godine. Ponašanje navijača nakon jučerašnje utakmice odmah je gurnulo ishod susreta u drugi plan.

Komentari

komentara

« Povratak