JAVIO SE BORJAN: Evo što je vratar Kanade poručio Hrvatima!

FOTO:

Reprezentacija Hrvatske upisala je prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu rezultatom 4:1 protiv Kanade u drugom kolu skupine F, čime je skočila na prvo mjesto. Dva gola dao je Andrej Kramarić, a po jedan Marko Livaja i Lovro Majer, dok je Ivan Perišić upisao dvije asistencije.

Uoči same utakmice nisu izostale kontroverze. Dio njih prouzročio je Englez na klupi Kanade John Herdman koji je najavljivao da će “s*ebati” Hrvatsku, a daleko prije proizveo ih je i kanadski golman i kapetan srpskih korijena Milan Borjan koji je prije nekoliko godina izjavio da Knin i Dalmaciju smatra dijelom Srbije, a ne Hrvatske.

Tijekom utakmice hrvatski navijači Borjanu su skandirali da je ustaša, a nakon susreta broj njegovog telefona počeo se masovno širit WhatsApp grupama. Srpski Telegraf piše kako mu je stiglo tisuće poruka hrvatskih navijača, to je komentirao i sam Borjan:

“Pa to pokazuje kakvi su ljudi, primitivci. Nemam što komentirati, to govori o njima. Nemam što reći, čuo sam da su vikali, da su vrijeđali, ali to govori o njima i da trebaju poraditi na sebi i na svojim obiteljima. Očigledno imaju frustracije u kući, pa to iskale ovdje.

Hrvatskoj reprezentaciji bi želio sve najbolje, odigrali su odličnu utakmicu. Poveli smo rano, odigrali smo dobro 20-25 minuta, onda smo se povukli. To je nogomet, idemo dalje. Ovo je lijepo iskustvo za kanadsku reprezentaciju koja je poslije 36 godina otišla na SP. Žao mi je što je rezultat bio ovoliki, ali Bože moj, idemo dalje.”

Komentari

komentara

« Povratak