JAVIO SE ČOLAK: Napadač Rijeke poslao jasnu poruku Grezdi…

FOTO:

Polufinalna Kup utakmica između Rijeke i Osijeka podarila nam je čak pet golova, ali isto tako gomilu sudačkih pogrešaka. Stručnjaci kažu kako je Pajač ošteti i jednu i drugu momčad, a na kraju smo imali produžetke na parkingu Rujevice gdje je Grezda udario Čolaka, napadača Rijeke.

Oko podne je stiglo službeno priopćenje NK Osijeka u kojem je Eros Grezda otkrio što se zapravo dogodilo. Ofenzivac Osijeka otkrio je kako je bio izložen vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi te kako je on na to posebno osjetljiv. No, nekoliko sati stiglo je priopćenje od strane Rijeke.

Naime, finalist ovosezonskog Kupa objavio je putem svog Facebooka privatnu poruku Erosa Grezde koja je bila upućena Čolaku: ““Ne pišem ti ovo da me ne prijaviš, ohladio sam se sad i nisam to trebao napraviti. Trebali smo to riješiti razgovorom kao ljudi, ali bio sam nervozan zbog cijele utakmice i svega pa ti se ispričavam, a ti odluči što je najbolje”, napisao je Grezda, a iz Rijeke su uz objavu poruke prokomentirali kako se nogometaš Osijeka naknadno sjetio vrijeđanja koje nije spominjao kad se u poruci ispričavao Čolaku.

A poslije se javio i sam Čolak koji je kazao: “Žao mi je što došlo do spomenutog incidenta jer s Gredzom i igračima Osijeka, na terenu i izvan njega, nisam imao nikakvih problema. Na terenu vladaju emocije, a van terena pružimo si ruke i svi smo sportski prijatelji. Kada sam pomislio da je fizički napad najgore šta se dogodilo pročitao sam laži izrečene danas u priopćenju objavljenoj na službenoj stranici NK Osijek u kojoj me se proziva za vrijeđanje na nacionalnoj osnovi koje se nije dogodilo i nema veze s istinom. Ovim putem poručujem mu da mu opraštam, a za njegovo dobro nadam se da će potražiti pomoć stručnjaka jer koliko su me informirali ovo mu nije bio prvi incident takve prirode. Drago mi je da sam ostao smiren u toj situaciji jer ne odobravam nikakvo nasilje i bila bi kriva poruka svim mladima, kojima smo mi nogometaši uzor, da sam uzvratio na bilo koji način.”, rekao je Čolak, a zamjenik sportskog direktora Ivan Mance je dodao:

“Htio bi naglasiti da s Osijekom kao klubom imamo dobre odnose, te da imamo mnoštvo prijatelja u Osijeku. Rijeka kao klub, ali i cijelo društvo, moramo imati nultu toleranciju na nasilje. Stvari koji se događaju na terenu dok su uzavrele strasti su jedno, ali sat vremena nakon utakmice ovakve stvari se ne bi se smjele događati i ne služe na čast nikome. Posebno mi je žao što je meta napada bio Antonio Čolak, koji je jedan od najprofesionalnijih, najljubaznijih, najtoplijih i najboljih ljudi koji su ikad nosili dres našeg kluba. Zato sam još više iznenađen cijelom situacijom. Što se tiče kluba, mi nećemo povlačiti pravne korake prema Osijekovom igraču, želimo mu da dođe do spoznaje da njegovo ponašanje ne služi na čast njemu i niti jednom sportašu, te da mu se takvo što nikad ne ponovi.”.

OBIČNI TRAČ ILI ISTINA? CRISTIANO RONALDO OD IDUĆEG LJETA IMA NOVI KLUB!

SUDAČKI EKSPERT OBJASNIO: Evo što misli o tri sporna detalja…

NEŠTO SE KUHA: ŠEF SUDACA POVUKAO DRAMATIČNI POTEZ!

IZABRAO RONALDO FENOMENO: Ovo je njegovih pet najboljih!

 

Komentari

komentara

« Povratak