JAVIO SE DALIĆ: Evo što je hrvatski izbornik rekao nakon teškog poraza od Španjolske!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija teško je poražena od Španjolske u prvom kolu Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Nakon utakmice oglasio se hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, koji je kazao:

“Čestitam Španjolskoj, visoka pobjeda Španjolske, naš težak i zaslužen poraz. Bili smo bez energije. Mučili smo se u prvih 15 minuta, onda smo se posložili i preuzeli posjed, pa smo dobili gol, bilo je to zaista loše. Najgore je bilo što smo u nadoknadi prvog poluvremena primili gol nakon kornera, time je utakmica bila gotova.

To je dokaz dekoncentriranosti i manjka energije. Baš razgovaramo o tome jesmo li gdje pogriješili. Bili smo predaleko od igrača, dali smo im puno vremena i prostora i to nas je kaznilo. Nismo bili dobri, zakazali smo u tom segmentu. Zaslužen poraz. Premalo agresije i duela, djelovali smo nemoćno.

Htjeli smo vidjeti Perišića u teškoj utakmici i odmoriti Modrića i Kovačića. Čeka nas nova, puno važnija utakmica, kada smo ovu izgubili. Prelako smo primili golove, pali su iz laganih situacija i naših loših reakcija. S druge strane, nismo mogli zabiti. Nismo se nikako mogli vratiti.

Protiv Albanije idemo na tri boda. Dvijesu utakmice do kraja, znamo što je naš cilj. Moramo se fokusirati na to i ići po pobjedu”, rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Komentari

komentara

« Povratak