JAVIO SE DANI OLMO: “Da, želio sam to…..”

FOTO: Pixsell

Španjolski ofenzivac Dani Olmo sigurno je najbolji igrač Dinama, a sve to potvrdio nam je na Europskom prvenstvu za mlade ovog ljeta. Modri su mudro odlučili da transfera neće biti pa su logično mogli tražiti veću cifru zbog sjajne izvedbe njihovog igrača u dresu Španjolske…

No, hoće li u Maksimiru sada najbolji igrač postati nezadovoljan igrač? Naime, izgleda kako je Olmo zaista želio otići iz Dinama ovog ljeta, a sve to potvrdio je u velikom razgovoru za Sportske novosti.

Podsjećamo, Dani je bio povezivan s nekoliko ozbiljnih europskih klubova. Čak se spominjao povratak u Barcelonu gdje je bio prije dolaska u Zagreb. Potom su kao najveći favoriti postali Bayer Leverkusen, Milan i Ajax. No, sve je propalo zasad…

“Da, ostao sam na kraju u Dinamu. Tko zna, možda nisam napravio dovoljno da bih realizirao transfer. Ali htio sam igrati Ligu prvaka, a Dinamo igra u tom natjecanju. Apsolutno ću dati sve od sebe na svakoj utakmici da bih pomogao Dinamu ostvariti što bolji rezultat u Ligi prvaka te, naravno, HNL-u. fokusiran sam samo na Dinamo, glava mi je posve čista, ne razmišljam više uopće o transferu”, započeo je Dani pa nastavio:

“Nema se tu što skrivati: želio sam otići iz Dinama jer sam htio na stepenicu više, otići u neki jači klub iz lige Petice. Smatrao sam da je ovo ljeto najbolji trenutak za moj odlazak. Ali tu nisam mislio samo na sebe već i na Dinamo. Međutim, nije se dogodilo tako da sam ostao“, rekao je mladi Španjolac. Olmo je potom kazao koja je njegova vrijednost:

„Ne znam, možda je Dinamo tražio preveliku odštetu, možda su za mene tražili preveliku plaću. To morate pitati moga tatu i mandžera, ja sam samo igrao nogomet.“, rekao je Dani, nakon čega je ipak malo otvorio dušu kada je riječ o onome što on misli:

„Smatram da je cifra od 40 milijuna previsoka. Ne mislim da vrijedim manje, ali ipak igram u HNL-u. Realno, teško je da neki igrač iz HNL-a dostigne takvu cijenu“, nakon čega se okrenuo onome što čeka njegov Dinamo ove zime:

„Kako bi se reklo, idemo se potući sa svima! Možemo se boriti sa Šahtarom i Atalantom. To su jako dobre momčadi, posebno je Atalanta igrala izvrsno prošle sezone, ali mi ćemo ponuditi sve što imamo. Prvu utakmicu s njima igramo doma, tu moramo ponuditi sve što imamo da bismo dobro startali. Ići ćemo korak po korak, bit će teško, ali mislim da možemo napraviti opet veliku stvar“, zaključio je Dani.

TRANSFER U ZADNJI TREN: Hajduk predstavio novog napadača!

Komentari

komentara

« Povratak