JAVIO SE GOJAKOV OTAC: Evo koga je optužio za čudnu situaciju…

FOTO:

BiH reprezentativac, Amer Gojak, ove sezone proveo je tek jednu minutu na terenu što možda i ne čudi s obzirom da je na izlaznim vratima kluba.

Danas se pak proširila vijest o propalom transferu u engleski Norwich koji je bio čak spreman platiti i odštetu. No, sve je propalo jer Amer navodno nije mogao dobiti radnu dozvolu. Uz to, pojavila se informacija kako Gojak dolazi u Zrinjski iz Mostara. O tome se za Avaz oglasio Amerov otac Ahmed, ujedno i njegov menadžer.

“Amer na stolu ima tri ponude iz europskih klubova. Ako Bog da, idućeg tjedna sve će biti završeno.” Ahmed Gojak je dodao kako su “zlonamjernici iz Hrvatske” namjerno plasirali vijest da Amer ide u Zrinjski kako bi se prikrilo ono što mu rade u Dinamu te da mu to namjerno rade.

Gojak je u Dinamo stigao u veljači 2015. godine kao slobodan igrač iz Olimpika. Kod Nenada Bjelice bio je na pragu velikog transfera, ali je na kraju u listopadu 2020. godine završio na posudbi u Torinu. Talijani su imali obvezu otkupa njegovog ugovora za 5.5 milijuna eura ako odigra 20 utakmica, ali to se nije dogodilo pa se Gojak vratio u Dinamo, u kojem je nedavno upisao 200. nastup.

Komentari

komentara

« Povratak