NIJE PRUŽIO RUKU: Evo što je kanadski izbornik rekao nakon velikog poraza od Hrvatske…

FOTO:

Reprezentacija Hrvatske razbija je Kanadu s visokih 4:1 u drugom kolu Svjetskog prvenstva. Dva gola dao je Andrej Kramarić, a po jedan Marko Livaja i Lovro Majer, dok je Ivan Perišić upisao dvije asistencije. Nakon utakmice pred novinare je stao kanadski izbornik John Herdman:

“Stvarno smo sjajno krenuli, razveselili smo navijače. Drugi gol Hrvatske je po mom mišljenju preokrenuo utakmicu jer smo morali loviti rezultat, a Hrvati su ubojice u tranziciji, onda je teško izvući se. Ako im daš samo malo prostora, iskoristit će ga. Imali smo šansi, ponosan sam kako smo se držali.

Respektirali smo Hrvatsku, nije u tome bio problem. U prvih 25 minuta igrali smo na razini najboljih momčadi na svijetu, no Hrvatska je jaka momčad i kažnjava sve pogreške. Ponosan sam na svoje dečke.”

Iako više nemaju šansi za nokaut-fazu, najavio je da će ići na pobjedu protiv Maroka: “Ispisali su povijest za svoju zemlju, ne moraju biti razočarani. Utakmica s Marokom i dalje je velika za nas. Dali smo si zadatak da zabijemo gol, a sada ćemo pokušati osvojiti bod ili pobijediti Maroko. Hrvatski vezni red preuzeo je uzde igre nakon naše početne dominacije. Trudili smo se koliko smo mogli.”

Andrej Kramarić je nakon utakmice zahvalio Herdmanu na njegovoj prijašnjoj izjavi da će s*ebati Hrvatsku, nakon čega su ga novinari pitali misli li sada da je ipak pretjerao. Herdman je dao kratak odgovor: “Ne, ne mislim.”

Komentari

komentara

« Povratak