JAVIO SE HIT TRENER IZ SRBIJE: Evo što kaže glasinama da preuzima Hajduk…

FOTO:

Hajduk je nakon tri uzastopna poraza ostao bez Lukše Jakobušića i Mislava Karoglana, koji su tek dobili privremene zamjene. Nadzorni odbor je odabrao novog predsjednika, to će biti Ivan Bilić, ali još uvijek se ne zna tko bi mogao biti novi trener.

U kuloarima se spominjalo nekoliko imena, od Gorana Tomića koji je definitivno otpao, produžio je ugovor s Al Bataehom pa sve do Feđe Dudića, hit-trenera iz srpskog nogometa.

On je ove sezone napravio sjajan posao na klupi Radničkog iz Kragujevca, stigao je sve do polufinala Kupa gdje je ispao od Vojvodine, a nakon te utakmice srpski novinari su ga upitali hoće li na ostati na klupi te je li Hajduk njegova sljedeća destinacija:

“Uopće ne razmišljam o tome. Fokus je na Radničkom, na tome da izborimo Europu. Mislim da smo to zaslužili, to bi bila kruna za grad, klub, sve nas. Što će biti poslije…”, kazao je Dudić koji je Radnički, umjesto borbe za ostanak kako su mnogi predviđali prije početka sezone, doveo u situaciju da se bore za izlazak u Europu.

Trenutno se nalaze na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice, a u 25 utakmica upisao je 18 pobjeda, jedan remi i šest poraza.

Dudić je ranije vodio GOŠK Gabelu, Velež i Sarajevo, a u nogometnoj je karijeri između ostalog nosio dres Zagreba, Karlovca, Varaždina…

Komentari

komentara

« Povratak