JAVIO SE I JAKIROVIĆ: Evo što je trener Dinama rekao nakon derbija kod Rijeke!

FOTO:

Sergeju Jakiroviću spremao se vatreni doček na Rujevici. Od prve do posljednje minute navijači su ga ‘častili’ s uvredama koje im ne idu na čast, ali on je sve to gospodski podnio.

Dinamo je poveo u 43. minuti nakon pogotka Špikića da bi ga u 53. minuti poništio Selahi. Modri su novo vodstvo ostvarili u 83. minuti kada je zabio Perić, a konačnih 2:2 postavio je nekadašnji hrvatski reprezentativac Matej Mitrović. Susret je prokomentirao Sergej Jakirović, trener Dinama:

“Došli smo odigrati mušku utakmicu u nabrijanoj atmosferi, očekivano. Jako dobro smo otvorili utakmicu, izgledali smo dobro u prvih 20 minuta i imali dobre šanse, pogotovo onu Ademija. Zabili smo gol u pravom trenutku, dogovorili smo se na poluvremenu da izdržimo početni pritisak Rijeke, ali koncentracija na prekidu…

Nejasno mi je kako ostavimo igrača samog na pet-šest metara. Rijeka je onda pokazala više energije, što je normalno. Probali smo sa zamjenama i zabili gol, žao mi je što nismo uspjeli izdržati. Ostaje žal s obzirom da smo dvaput vodili. Dinamo ne može biti zadovoljan s bodom, ali moramo gledati pozitivno. Dečki su dali sve od sebe”, rekao je Jakirović u uvodu.

Trener Dinama na prednost Hajduka od čak devet bodova kaže: “I brine me i ne. Tablica nije realna dok se ne odigraju sve utakmice, ali brine me ako ne možemo naplatiti dobru igru kao u Gorici i Varaždinu. Vjerujem da će se u budućnosti okrenuti na našu stranu…”

Za kraj je prokomentirao kako to da Pjaca i Pašalić nisu završili u Dinamu: “S jedne strane, doveli smo Stojkovića i Vidovića koji su budućnost i dogodi se peh. Polusezona je takva kakva je. Imamo u vidu neke igrače za zimski prijelazni rok. Traže se igrači stalno, Dinamo je svima primamljiv, ali bitno je dovesti profil igrača koji paše igri. Volio bih da dovedemo lijevog beka, da Ljubičića vratimo u sredinu. Golman? Vidjet ćemo. Spominjao se i Labrović, ali znam da će predsjednik Rijeke tražiti puno novca.”

Komentari

komentara

« Povratak