JAVIO SE IZBORNIK: Evo što kaže Zlatko Dalić o mogućem izostanku trojice Vatrenih!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija uskoro se okuplja u Istanbulu (ponedjeljak), na rasporedu im je 11. studenog prijateljska provjera protiv Turske. Većina Vatrenih će u turski grad doletjeti iz klubova dok će dio reprezentacije uz stručni stožer krenuti iz Zagreba.

Dalić protiv Turske neće moći računati na Andreja Kramarića te Petkovića i Livakovića, postoji mogućnost da se Dinamov dvojac priključi za Portugal. U međuvremenu se pojavio još jedan problem, talijanski mediji su objavili kako lokalne vlasti ne puštaju igrače iz Milana i Genove jer su se u klubovima pojavili slučajevi koronavirusa te cijela momčad mora biti u samoizolaciji. To znači da za Ligu nacija otpadaju Ivan Perišić, Marcelo Brozović te Milan Badelj.

Zlatko Dalić se kratko javio za Sportske novosti i dao izjavu povodom toga: “Nemam nikakve infromacije o toj zabrani talijanskih vlasti, nitko od te trojice igrača nije mi javio da ne može doći, sve ih očekujem u ponedjeljak u Istanbulu.” – rekao je izbornik Kockastih za SN.

Izbornik je na glavni popis uvrstio i petoricu novih – Lovru Kalinića, Josipa Juranovića, Marina Pongračića, Tomu Bašića i Antonija Mirka Čolaka. Zaista bi bio ogroman hendikep da navedeni trojac iz Italije ne nastupi protiv Švedske i europskog prvaka Portugala. Što mislite, kako će proći Hrvatska u sljedećim susretima?

Komentari

komentara

« Povratak