JAVIO SE JAKIROVIĆ: Evo što je trener Dinama rekao o susretu protiv PAOK-a!

FOTO:

Ždrijeb u Nyonu odlučio je kako će Dinamo Zagreb u osmini finala Konferencijske lige igrati protiv grčkog PAOK-a. Novi susret protiv Grka prokomentirao je trener Dinama, Sergej Jakirović:

“Kao što sam rekao sinoć, svejedno je i to su sve jako dobre momčadi. Dobro ćemo izanalizirati i pokušat ćemo se najbolje pripremiti, i da odigramo dvije dobre utakmice da pokušamo proći. Prva utakmica je kući pred našim navijačima, što je dobro. Pokušat ćemo što bolje odigrati kako bismo stekli prednost pred uzvrat u Solunu”, rekao je trener hrvatskog prvaka pa završio:

“Vidjet ćemo, oni su igrali s Hajdukom. To je bilo na početku sezone, sigurno da ćemo pogledati te utakmice i, naravno, ove zadnje utakmice. Pripremit ćemo se najbolje što možemo, znamo da je uzavrela atmosfera, ali smatram da su naši igrači navikli igrati u takvom ambijentu.”

Prva utakmica je 7. ožujka u Zagrebu, a uzvrat je sedam dana kasnije u Solunu. Dinamovim navijačima zabranjeno je gostovanje u Grčkoj zbog nereda ranije ove sezone u Ateni.

 

Komentari

komentara

« Povratak