JAVIO SE KAKA: Legendarni Brazilac oglasio se prvi put nakon razvoda…

FOTO:

Legendarni brazilski veznjak, Kaka, bio je jedan od najboljih veznjaka početkom stoljeća. Najviše ga pamtimo po partijama u AC Milana gdje je došao do statusa legende. Kasnije je napravio veliki transfer u Real Madrid, a karijeru je završio u MLS-u gdje je nosio dres Orlando Citya.

No, nije sve bilo tako idealno u njegovom životu pa je tako u samom finišu karijere doživio krah braka. Razlozi koje je ona navela za razvod su zaista bizarni. Dokaz su teze kako fini momci ne privlače današnje žene. Naime, 36-godišnja žena nije mogla da trpi da ima sve, te da je Kaka sjajan muž. Očito joj je falilo problema.

“Kaka me nikad nije izdao, tretirao me izuzetno lijepo, podario mi je divnu obitelj, ali nisam bila sretna. Nešto je nedostajalo. Problem je to što je bio suviše perfektan za mene”, otkriva ona. Kaka je s Caroline Celico dobio dvoje djece. U braku su bili 10 godina, no ona je odlučila da joj treba promjena i odlučila je zatražiti razvod.

Nakon svega se sada oglasio i sam Kaka. Ispričao je svoju stranu priče. “2015. godine mi je moja tadašnja supruga rekla da želi razvod. Rekla mi je da je nesretna i da je mislila da je to zbog braka”, istakao je Kaka.

Tri godine nakon razvoda, Kaka se ponovo oženio sa Karolinom Batistom. Njih dvoje su i danas zajedno i imaju dvoje djece.

Komentari

komentara

« Povratak