JAVIO SE LOVREN, NAKON VRSALJKOVOG OPROŠTAJA: Moj Šime, tužan sam, ali…

FOTO:

Šime Vrsaljko danas se oprostio od hrvatske reprezentacije. Reakcije na ovu neočekivanu odluku stižu sa svih strana…

Javio se Lovren

Desni bek Hrvatske, Šime Vrsaljko, danas je objavio kako se oprašta od Vatrenih. Legendarni Šime, koji je osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odlučio je kako je vrijeme za reprezentativnu mirovinu. Za Hrvatsku je nastupio 52 puta, a na vijest o njegovom odlasku reagirali su i izbornik i brojni suigrači.

Javio se i Dejan Lovren, Vrsaljkov suigrač, s kojim se blisko družio na svim reprezentativnim putovanjima, a njihove zajedničke fotografije i prepiske zabavljale su javnost. Evo što je Lovren poručio Vrsaljku:

„Moj Šime, prijatelju dragi, brate moj hrabri, tužan sam, ali shvaćam te u potpunosti. U cijeloj svojoj nogometnoj karijeri nikada nisam imao ni blizu nekog prijatelja poput tebe. Znam te u dušu, a tako i ti mene. Znam da nam svima dolazi kad-tad kraj, ali nisam očekivao tako brzo sa tvoje strane, red za oproštaj je trebao biti nakon mog, ali pretekao si me.

Šta reći, HVALA od srca na svemu što si dao za reprezentaciju. Hvala na svim lijepim trenucima gdje si me nasmijao do suza, hvala ti što si bio uz mene kada mi je bilo najteže, bezbroj puta me tvoj pozitivni duh podigao na noge, nikada ti to neću zaboravit.

Falit ćeš mi iskreno, ali tu sam za tebe, bilo kad bilo gdje uvijek me možeš nazvat i doletit ću, osim ako ne završim opet na jet-skiju usred ničega bez vode, e onda…HELPPP, sve znaš.”

Komentari

komentara

« Povratak