JAVIO SE MARKO LIVAJA: Evo što kaže o navodnim sukobima unutar svlačionice!

FOTO:

Kapetan splitskog Hajduka, Marko Livaja, jedan je od onih nogometaša koji su jako rijetko aktivni na društvenim mrežama. Posebice se to odnosi na Instagram. No, sada se i on morao javiti s obzirom da po Splitu kruže priče o navodnom sukobu unutar momčadi.

Naime, Splitom, a i po internetu, mogli smo vidjeti ‘priče’ kako je Marko Livaja imao sukobe s nekoliko suigrača na treninzima i u svlačionici.

Najbolji igrač Hajduka se sada oglasio i uz grupnu fotografiju momčadi Hajduka objavio stih pjesme Zorana Jelenkovića: “I ne dam da mi ljudi govore, znam da lažu od ljubomore” uz hashtag #prgavafamilija, isti onaj koji često koristi Hajduk u porukama upućenim Hrvatskom nogometnom savezu.

Hajdukova prednost u odnosu na Dinamo se istopila nakon kikseva protiv Istre i Gorice i sad Splićani imaju dva boda više od najvećeg rivala, ali i utakmicu više pa je nervoza u Splitu sve veća. U sljedećem kolu Hajduk dočekuje Lokomotivu, a onda mu 1. listopada slijedi derbi s Dinamom koji bi mogao odlučiti prvenstvo.

Komentari

komentara

« Povratak