JAVIO SE NAJBOLJI IGRAČ NA SVIJETU: Evo što je Modrić rekao nakon povijesnog poraza…

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija otvorila je natjecanje u Ligi nacija debaklom u Elcheu izgubivši od Španjolske sa 0-6 što je najteži poraz ‘Vatrenih’ u povijesti. Do sada najteži poraz doživjeli smo u rujnu 2009. na Wembleyju u kvalifikacijama za SP 2010. izgubivši od Engleske 1-5. No, ‘Furija’ je svjetskim viceprvacima ‘čestitala’ šesticom.

MODRIĆ DUBOKO RAZOČARAN

Luka Modrić odigrao je previše utakmica da bi imao bilo kakve dvojbe što se dogodilo u njemu možda i najgroznijoj večeri u reprezentaciji.

“Jako težak poraz. U utakmicu smo ušli u prvih 20 minuta jako dobro, imali smo dvije-tri, ajmo reći, čiste šanse. Nismo zabili, a nakon što smo primili prvi gol, a pogotovo drugi totalno smo se raspali, počeli smo igrati svatko za sebe, ne pomagati jedan drugome, stajati daleko od igrača, a protiv ovakve ekipe to je ubojstvo. Na kraju je rezultat još, što je žalosno, dobar. Da, težak je to poraz, ali trebamo izvući pouke iz ovoga. Ako nismo na sto posto, ako pristup nije u svakoj utakmici kao što je bio na Svjetskom prvenstvu, teško možemo igrati protiv bilo kakve ekipe, a pogotovo protiv ovakvih momčadi kao što je Španjolska”, rekao je Luka.

Hrvatska je odigrala poprilično dobro prvih 20 minuta, a onda kao da netko nožem odrezao. Pomalo nevjerojatno.

“Je, jako je bilo dobro na startu, imali smo šanse, svi skupa radili kvalitetan presing, a nakon toga kao da smo se ispuhali. Vjerojatno još nismo svu u najboljoj spremi. Početak je sezone, ali bez obzira na to nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled koji smo jako teško stekli. Ako iz ovoga izvučemo pouku za ubuduće bit će dobro, a ja vjerujem da hoćemo…”

DOKLE OVO IDE? FINALE LIGE PRVAKA NEĆE SE IGRATI U EUROPI?!

SIMEONE RIGA VATRU: Argentinski strateg popljuvao FIFA-u zbog dva igrača! Je li u pravu?

Komentari

komentara

« Povratak