Javio se navijač koji je bacio protezu na derbiju i poslao zanimljivu poruku

FOTO: Marko Lukunic/Željko HladikaPixsell

Dinamo je u najvećem derbiju hrvatskog sporta svladao Hajduk 4:1 u petom kolu SuperSport HNL-a. Gosti su poveli golom Janija Atanasova, ali su Marin Baturina, Arijan Ademi, Amer Gojak i Mislav Oršić u zadnjih pola sata preokrenuli rezultat i donijeli Plavima zaslužena tri boda.

Navijanje je bilo žestoko s obje strane, a na kraju utakmice sretni su mogli biti samo domaći. S igračima su proslavili pobjedu dalmatinskim hitom, a jedna od najbizarnijih fotografija večeri je ona koja prikazuje umjetnu nogu na tartanu maksimirskog stadiona.

Na njoj se nalaze stickeri BBB-a i ubačena je sa sjeverne tribine, a nakon proslave pokupio ju je Mislav Oršić. Kako smo jučer doznali iz neslužbenih izvora, predao ju je redarskoj službi, i uspješno je vraćena vlasniku.

Na društvenim mrežama se pojavila snimka na kojoj se oglasio Bad Blue Boy iz priče. Pokazao je nogu i pojasnio svoj postupak: “Bacio sam nogu, evo tu je, i kaj sad? I nogu svoju za plavu boju Tu je, niš se ne sekirajte. Bacio sam ju Petkoviću da bolje igra.”

Komentari

komentara

« Povratak