JAVIO SE ROBERT JARNI: Evo što je poručio Petkoviću!

FOTO:

Nakon što je Robert Jarni dobio otkaz na izborničko mjesto U17 reprezentacije Hrvatske, španjolski mediji navode kako je odgovorio Brunu Petkoviću na uvredu.

Dakle, nakon što je Jarni izjavio da će navijati za Betis protiv Dinama, hrvatski reprezentativac i igrač Dinama Bruno Petković nazvao ga je klaunom, a u četvrtak ujutro HNS je Jarniju uručio otkaz na mjesto izbornika reprezentacije do 17 godina. Jarnija je odluka zatekla u Poreču gdje je baš tog jutra trebao biti na klupi reprezentacije u prijateljskom ogledu s Bugarskom.

Iako za neke hrvatske medije nije dao konkretan komentar, portal baziran u Sevilli Estadio Deportivo, kao i još neki mediji bliski Betisu, navodi kako se Jarni oglasio za radijsku i TV postaju Canal Sur za koju je već dao intervju u najavi dvoboja Betisa i Dinama. Pojasnio je svoju spornu izjavu:

“Nisam rekao ništa loše. Nikad nisam igrao tamo (op.a. Dinamo). Neki su izvrtjeli moje riječi i kazali da ne smijem to reći jer sam izbornik”, rekao je Jarni za španjolske medije, a prenosi Sport Klub.

“Nisam rekao ništa loše, čak suprotno. Rekao sam da imaju dobre igrače”. A to što ga je Petković prozvao klaunom?

“To sve govori o njemu. Ja nemam nikakav problem”, zaključio je Jarni.

Komentari

komentara

« Povratak