JAVIO SE SLAVEN BILIĆ: Evo što je rekao o dolasku Krovinovića u Hajduk…

FOTO:

25-godišnji Filip Krovinović jučer je i službeno postao novi igrač splitskog Hajduka, a sve to prokomentirao je Slaven Bilić. Naš poznati trener jako dobro poznaje Krovinovića pa je dao svoje mišljenje o njegovom dolasku u Split.

“Ovo bi moglo ispasti jako dobro i za Filipa i za Hajduk. Nije ostavio veliki trag u HNL-u, rano je otišao. U Hajduku se u zadnje vrijeme očito nešto dobro događa, a Filip je igrač koji je najbolji baš kada igra u dobroj momčadi. Koliko čujem, stalno se spominje kako Hajduku nedostaje baš igrač takvog profila u sredini terena. Filip je igrač koji svakog svog suigrača čini boljim, koji voli loptu, kontrolu posjeda, ali onog konkretnog prije posljednje trećine. Plemenit je igrač, lucidan, znalac koji ima i dubinsku loptu, motoričan, dosta trči. Filip je klasno pojačanje za Hajduk. On je ‘karik’, igrač koji može promijeniti sliku momčadi”, rekao je Bilić za Slobodnu Dalmaciju pa dodao:

“Igrač je koji može promijeniti igru, dovesti kvalitetnu loptu do Livaje i ostalih igrača u ofenzivi. Nemojmo zaboraviti, to je igrač koji je gotovo iz ničega došao do Benfice, na prag reprezentacije, što je strašno. Onda ga je dohvatila teška ozljeda. Vratio se kod nas pa preko Nottingham Foresta, koji ga je, to jako dobro znam, htio zadržati. Jako je motiviran, gladan da se dokaže i u Hajduku. Hajdukovac je, Hajduk vidi kao svoju šansu. Ovo bi mogla ispasti jako lijepa priča. On nema negativnih strana. Nije glumatalo, timski je igrač. Navijači će ga voljeti. Nema što izgubiti u Splitu, a može puno dobiti, kako on tako i Hajduk.”

Podsjećamo, Slaven je vodio Krovinovića u West Browmichu kada su iz druge ušli u prvu ligu ali suradnja se nije nastavila u novoj sezoni.

Hajduk je Krovinovića platio 1.5 milijuna eura, a to je treći najveći transfer u povijesti Hajduka. Ispred su Anas Sharbini i Senijad Ibričić.

Komentari

komentara

« Povratak