JAVIO SE SPORTSKI DIREKTOR OSIJEKA: Evo što je rekao….

FOTO:

Automobil sportskog direktora Osijeka, Portugalca Josea Bota (58), propucan je noćas na parkiralištu u Osijeku. Unatoč tome, Boto ne planira napustiti klub, što je potvrdio u razgovoru za Bijelo-plavu birtiju. “Ne pada mi na pamet napustiti grad i klub, ovo mi samo daje dodatan motiv!” poručio je Boto.

Riječ je o automobilu marke VW Arteon, koji je bio parkiran u prolazu između dviju zgrada u Šamačkoj ulici u Osijeku, gdje stanuje i sam Boto. U vjetrobransko staklo na mjesto vozača ispaljeno je sedam hitaca, a to je prvi vidio Botov suradnik i sunarodnjak Alfredo Almeida, kojeg je Boto nedavno postavio na mjesto koordinatora omladinske škole Osijeka.

Almeida je jučer odvezao Bota u Zagreb, odakle je ovaj odletio na kraći godišnji odmor u Portugal, a Almeida se vratio u Osijek i ostavio automobil gdje ga inače i Boto ostavlja.

“Svaki klub na svijetu želi pobijediti. Problem je što mnogi klubovi ne znaju kako to učiniti. Nemaju pravi put prema za pobjede. Kada sam pričao s predsjednikom, jako mi se svidjelo što je tražio od mene. Ne želi da osvojimo Ligu prvaka, nije me to tražio, on želi razviti klub. Ove klupske prostorije, ovaj stadion…

Predsjednik me nagovorio da dođem ovamo. Ne moramo pobijediti sutra, možemo, ali ne možemo više ovako raditi. Nećemo potrošiti puno novca, ponekad tako ne dođete do pobjeda. Moramo stvoriti novu bazu, strategiju, iskoristiti ovo tržište i resurse koji su nam raspolaganju.

Želimo da Osijek postane najveća nogometna akademija u Hrvatskoj. Želim stvoriti viziju koju će drugi ljudi moći nastaviti u Osijeku. To će biti Osijekova snaga”, rekao je Boto sredinom siječnja na predstavljanju.

Komentari

komentara

« Povratak