Javio se sudac Damir Batinić koji je dosudio smiješni penal za Dinamo: Žao mi je…

FOTO: Getty

Nevjerojatna medijska buka digla se zbog smiješnog jedanaesterca koji je poklonjen Dinamu. Sada se oglasio i Damir Batinić…

Batinić se ispričao

Podsjećamo, sudac Damir Batinić u posljednjim minutama utakmice Cibalija-Dinamo, nasjeo je na teatralni pad Soudanija te dosudio najstrožu kaznu za goste. Armin Hodžić realizirao je jedanaesterac i tako donio velika tri boda svojoj momčadi, koja je i dalje zaostaje šest bodova za Rijekom.

“Da, svjestan sam kako sam pogriješio i zbog toga se jako ispričavam. Kontakt obrambenog igrača i napadača je postojao, taj isti igrač Žderić se bez pogovora okrenuo. Rekao je i treneru da je kontakt bio. Ali, to nije bilo za kazneni udarac! Nisam budala da ne vidim kako to nisam trebao svirati. Nije svaki kontakt za kazneni udarac”, rekao je Damir, pa nastavio:

“Svjestan sam da to nije penal, ali joj, pa kakva namjera, to su zaista gluposti! Kad sam sve vidio na televiziji, jasno je, svjestan sam da me Soudani baš prevario! Prenaglasio je pad i mene doveo u zabludu.”, rekao je sudac.
Za kraj se ispričao svima iz Cibalije, te navijačima. Dodao je kako mu je žao i sebe jer do kobne 89. minute sudio bez greške. Nogometni kuloarima kruži priča kako će Batinić do kraja sezone suditi u drugoj ligi…
Ovo nisu istine: Na tribinama u PES-u piše “Za dom spremni”

https://nogometne-vijesti.hr/hrvatski-nogomet/dvadeset-pet-zanimljivosti-koje-obiljezile-dvadeset-pet-godina-hnl-a/

Komentari

komentara

« Povratak