JAVIO SE VATROGASAC: “Nikad nisam bio toliko…”

FOTO: Josip Regović/PIXSELL, privatni album

Dinamo je jučer protiv Šahtara u sudačku nadoknadu ušao sa vodstvom od 3:1, ali ukrajinski prvak napravio je čudesni povratak i na kraju se piše remi. Nakon utakmice neki igrači Dinama neutješno su počeli plakati, a jedan vatrogasac postao je pravi junak te večeri.

“Bilo mi je teško gledati ga takvog, znam da trebam suzdržati emocije, ali mi to sve proživljavamo s njima, ja evo, već 30 godina”, prepričava vatrogasac za 24sata koji je pokušao utješiti utučenog dinamovca.  “Rekao sam mu: ‘Nije svijet propao, opet ćemo se svi skupa veseliti vašim pobjedama. Digni glavu, nije sve tako crno’.”

Rođeni ‘Zagrepčanec’ je veliki navijač Dinama od malih nogu, a uz to i živi nedaleko od Maksimira. Na Bjeličine je dečke, kaže, ponosan.

– Gledam ih cijeli život, a evo već 30 godina ne propuštam utakmicu. Teško je, zbog posla ne smijem pokazati emocije, a kad loše krene želudac me probada. Kad je dobro onda srce lupa, ne znam kako da to objasnim, ali znate… – iskreno nam opisuje svoje praćenje “modre” momčadi. One, kakvu tvrdi, nije vidio nikada do sada. Zato mu je utakmica protiv Šahtara bila do sada najteža za gledati i proživjeti.

– Bio sam i na onoj neodigranoj utakmici protiv Zvezde (13. svibnja 1990.), možete me vidjeti na snimkama. Bio sam u službenoj funkciji, a od te sam se utakmice i više približio klubu. Kada to doživite, kada doživite i 5-0 protiv Partizana, to ne zaboravljate. Vezan sam za ovaj klub – govori vatrogasac pred umirovljenjem.

PREKRASNA PONUDA: DOK SE NA MAKSIMIRU BUDE RUŠILO, DINAMO ĆE LIGU PRVAKA IGRATI NA STADIONU VELIKOG RIVALA!?

KAKAV ZAFRKANT: Mane odgovorio Pepu koji tvrdi da je Senegalac talentiran za simuliranje

Komentari

komentara

« Povratak