JAVIO SE VELIKI HAJDUKOVAC: “Gattuso će gaziti igrače, dušu će im izvaditi…”

FOTO:

Gennaro Gattuso danas je službeno predstavljen kao novi trener splitskog Hajduka. Jedan od najboljih igrača Hajduka u povijesti, Zlatko Vujović, oduševljen je dolaskom Talijana na klupu Bilih. Smatra da je tvrda ruka upravo ono što neophodno fali Hajduku.

“Fantastična vijest. Hajduku godinama treba jedan takav trener. Ako je i upola trener kakav je bio kao igrač, onda bi ovo mogao biti pun pogodak. Temperamentan, voli i traži disciplinu. Upravo je to ono što treba. Da ta disciplina bude od kuće pa do svlačionice. Ako bude tako, onda neće biti problema”, bio je prvi komentar Zlatka Vujovića kad smo ga pitali da nam kaže što misli o dolasku slavnog Gennara na Poljud.

“Mislim da mu je Kalinić i objasnio o čemu se radi i zašto baš njega želi. Kad je momčad disciplinirana, kad se u svakom trenutku zna tko što smije, a što ne, onda je sve drugačije. Nadam se da bi ovo moglo biti to što želimo godinama. Istina, ovakvo ime u Hajduk nije došlo za lijepe oči, ali neka, dušu će im izvaditi, gazit će ih i tako treba biti.

Kad si fizički spreman, kad svatko zna svoj zadatak, onda ti nitko ne može ništa. Sad kad je Gattuso došao, uprava mora dovesti i nekoliko kvalitetnih igrača i pod hitno se riješiti onih koji su zalutali u Hajduk, a takvih je puno. Navijači će sigurno biti sretni jer svi znamo kakav je Gattuso bio kao igrač. Takav karakter je ono što treba Hajduku”, smatra Vujović.

Cijeli razgovor možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak