JAVIO SE ZDRAVKO: Mamić bocnuo sve hejtere Dinama!

FOTO:

Dinamo Zagreb došao je do 23. naslova prvaka Hrvatske. Modri su u 35. kolu slavili 0:2 na gostovanju kod Šibenika i to je bilo dovoljno da osiguraju naslov kolo prije kraja prvenstva.

Nakon utakmice nastala je prava ludnica na Šubićevcu pa su tako navijači Dinama uletjeli na teren kako bi proslavili novi trofej. A veselo je i na društvenim mrežama gdje se odmah nakon utakmice javio Zdravko Mamić, bivši gazda Dinama, koji je napisao:

Mislili su neki, već nas neće biti,
Ni veselje svoje nisu znali kriti,
Dinamov 23. naslov PRVAKA HRVATSKE danas ćemo slaviti! 🏆🏆🏆
Jedini hrvatski, profitabilni, europski space shuttle juri dalje u nove pobjede! Hvala svima koji su vodili Dinamo do novog naslova – od navijača koji je bio na barem jednoj utakmici, tete spremačice, vozača autobusa i domara, do stručnog stožera, radne zajednice, predsjednika kluba gospodina Barišića, nadzornog odbora na čelu s gospodinom Rožićem, uprave na čelu s gospođom Peras, te članova skupštine, izvršnog i nadzornog odbora! Vi ste omogućili našim herojima na čelu s kapetanom Ademijem uz vodstvo trenera Čačića da u vitrine našeg kluba donesu još jedan trofej! Kao i teta Goga koja u klubu kuha najbolju kavu! Svi ste vi dio posade pobjedničkog Space Shuttlea! HVALA SVIMA! 🚀🔵

BOMBA U MAKSIMIRU: DINAMO NAKON DRMIĆA KUPIO OVOG IGRAČA ZA 2,5 MILIJUNA EURA!

Komentari

komentara

« Povratak