JAVNOST JE ZGROŽENA: Barcelona se na neprimjeran način pokušava okoristiti od Maradonine smrti!

FOTO:

Nogometni svijet plače za istinskim velikanom ovog sporta Diegom Maradonom. Dok drugi oplakuju preminulog genijalca, njegov bivši klub Barcelona se našao na udaru kritika od kompletne javnosti, jedan potez bode u oči.

Naime, Maradona je iz Boca Juniorsa stigao u Europu, prva stanica je bila španjolski velikan Barcelona. Za klub s Camp Noua je u dvije sezone odigrao tek 36 utakmica ali uz odličan učinak od 22 pogotka, ipak njihov kraj nije bio najsretniji. Bivši predsjednik Barce a sada pokojni Josep Nunez dao je intervju za Mundo Deportivo u kojem je objasnio zašto je Diego morao otići.

„Imao sam pritužbe od strane policije, došli su mi i upozorili me na Diegove probleme s drogom. Pričao sam s Maradonom koji je rekao kako to nije bila istina, međutim klub nije želio nikakve sukobe i probleme koji bi štetili njegovom ugledu.“

Veliki Diego je nakon toga otišao u Napoli gdje je igrao najbolji nogomet u karijeru. Sada ta ista Barca prodaje dresove s Maradoninim imenom, javnost osuđuje takav potez jer smatra da Blaugrana samo želi ostvariti ekonomski profit u ovim teškim vremenima.

Komentari

komentara

« Povratak