Je li Češka teško oštećena? Pogledajte situaciju prije gola Portugala u 92. minuti

FOTO:

Jučer smo vidjeli samo dvije utakmice na Europskom prvenstvu. Turska je svladala Gruziju 3:1, a u noćnom terminu Portugal je uz puno muke pobijedio Češku 2:1.

Česi su od 62. minute vodili golom Lukaša Provoda, no sedam minuta poslije Robin Hranač zabio je autogol i vratio Portugal u igru, da bi Francisco Conceicao u 92. minuti donio sva tri boda momčadi Roberta Martineza.

No, i nakon ove utakmice priča se o sucima. Prije tog pobjedničkog gola Portugala Češka je išla u napad. Antonin Barak je gurnuo loptu u prostor za Davida Douderu. No češki se igrač sudario s Nunom Mendesom, portugalskim braničem koji mu je ušao u putanju i spriječio ga da ide na loptu. U sljedećem posjedu lopte Portugal je zabio gol koji se na kraju pokazao kao pobjednički.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SPORNU SITUACIJU

Po društvenim mrežama masovno se komentira da je Portugal na nepošten način stigao do pobjede jer je Mendes napravio prekršaj prije gola. VAR se nije uključio jer se sporna situacija dogodila u akciji koja je prethodila akciji za gol. Smatrate li da je sudac pogriješio? Odgovorite nam u anketi.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak