JE LI I ON PREKRIŽEN U DINAMU? Evo tko je propustio drugu utakmicu zaredom!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb jučer je slavio 2:1 protiv Osijeka. Golove su postigli Marko Bulat i Gabriel Vidović, dok je za Osijek zabio 17-godišnji Anton Matković.

Utakmicu je obilježio napadač Dinama, Bruno Petković, koji je bio ponajbolji igrač na terenu. Bruno se vratio nakon što je neko vrijeme imao problema s ozljedom te je odmah u prvoj utakmici pokazao koliko znači ovoj ekipi. S druge pak strane ni na klupi nismo vidjeli kolegu iz napada.

U pitanju je pomalo zaboravljeni Josip Drmić koji je tako propustio već drugu utakmicu zaredom. Priliku je protiv Osječana dobio također i pomalo zaboravljeni Deni Jurić, koji je ušavši u 87. minuti upisao prvi službeni nastup ove sezone. Od ostalih napadača. Sandro Kulenović propustio je utakmicu zbog žutih kartona, dok je Mahir Emreli ostao na klupi.

Trenera Dinama Sergeja Jakirovića na konferenciji za medije nakon susreta pitali su je li otpisao Drmića. “Nije otpisan, odlučili smo se za Petkovića, Emrelija i Jurića jer jako dobro treniraju”, odgovorio je Jakirović.

Ipak, Drmić ove sezone nikako ne može biti zadovoljan iako ima 12 nastupa i čak šest pogodaka. Problem, je naime, u minutažu pa je tako upisao svega 384 minute…

Komentari

komentara

« Povratak