JE LI IPAK PRETJERAO? Pogledajte kako je Ljubo Pavasović Visković u svom statusu nazvao Dinamo!

FOTO:

Hajdučka euforija kao da se ugasila nakon dva poraza u nizu (Istra kod kuće i Gorica u gostima) pa je tako sve više onih koji sumnjaju u titulu.

Ipak, Hajduk je i dalje prvi na tablici. Treba naglasiti kako aktualni prvak Hrvatske Dinamo uz dva boda manje ima i utakmicu manje, a pred Hajdukom je izrazito izazovan raspored u kojem mu u prvenstvu slijede Lokomotiva, Dinamo, Rijeka pa Osijek. Odvjetnik i bivši član Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović Visković, preko svog Facebook profila je poručio kako su nadolazeće utakmice ključne za Hajduk:

“Par dana nakon sramote u Gorici, trebalo bi nekima u svlačionici objasnit par stvari. Prva je da priliku kakvu smo imali, bojim se, nećemo imati sljedećih 7, 8 godina. Ako Agregat osvoji prvenstvo, Liga prvaka dogodine im je na izvolte. A puno je izdašnija nego do sada.

Vjerojatno će se upravljački stabilizirati, HDZ će im u izbornoj godini vjerojatno početi graditi stadion, a počasni predsjednik HNS-a (i lako moguće budući Dinama) u novinama ionako Agregat opisuje kao stup HNS-a.

Dakle, imamo Ligu u kojoj je svima financijski interes Agregatova dominacija – vidi pod do sada neutralni Varaždin i poklonjenih pola miliona EUR-a za slobodnog igrača – imamo sudačku organizaciju koju vodi autor najsramotnijeg suđenja u HR povijesti (Novak) i koja je prepuna Čulina, Bebeka, Lovrića i Pajača koji ni ne kriju animozitet prema Hajduku i imamo HNS koji s našim najboljim igračem pomete u reprezentaciji pod.

Dakle, tikve u svlačionici morali bi shvatiti koji je trenutak jer ako zaj**u protiv Dinama i Rijeke priči je za sljedećih 7, 8 godina kraj. Sada efektivno zapravo zaostajemo 4 boda (vodstvo je samo privid) i sve ispod 6 bodova u te dvije utakmice zapravo znači kraj ove sezone….a to bi bila katastrofa za klub.”

Komentari

komentara

« Povratak