Je li izabran novi predsjednik Dinama?

FOTO:

Nogometni klub Dinamo i ove sezone karakteriziraju burne promjene. Osim na terenu, što u pogledu domaće lige, što u pogledu međunarodnih natjecanja, neke su stvari uzdrmale i ustroj te organizaciju Dinama.

Ne znamo što je posrijedi lošoj igri Dinama tijekom posljednjih kola 1. HNL, no neki čimbenici leže i u vodstvu kluba. Prije nešto više od dva dana Velimir Zajec preuzima ulogu predsjednika kluba s jasnom vizijom i ambicijama za budućnost.

Zajec dolazi na čelo Dinama u trenutku kada klub prolazi kroz važan period modernizacije. S obzirom na dugogodišnje izazove s kojima su se susretali svi unutar kluba, imenovanje Zajeca zasigurno predstavlja novu dozu energije i nadu, kako za igrače tako i za vjerne navijače.

Navijači Dinama pružili punu podršku

Navijači GNK Dinama Zagreb oduševljeno su prihvatili imenovanje Velimira Zajeca za novog predsjednika kluba te mu iskazali potpunu podršku. Atmosfera je bila ispunjena optimizmom i entuzijazmom.

A svojom su podrškom pokazali da stoje uz bok novog predsjednika u svim nadolazećim izazovima, ističući vjeru u njegovu posvećenost klubu i bolju viziju za budućnost. Iako su igrači na terenu ti koji su zaslužni za nogometne rezultate, važan dio posla imaju i navijači, a ponosno Dinamovci pokazuju to svaki puta. Podržite i vi vaš omiljeni klub. Registrirajte se, potražite bonus kod za Rizk i ostvarite brojne pogodnosti. Prvo se upoznajte s pravilima, uvjetima i odredbama bonusa.

Za što će se zalagati novi predsjednik?

Zajec, novi predsjednik kluba zalagat će se za osiguranje daljnje stabilnosti Dinama te će nastojati ojačati njegovu poziciju na nacionalnoj, ali i na međunarodnoj razini, što planira dokazati u idućoj sezoni ponovnim plasiranjem u Ligu prvaka. Osim toga, Zajec planira investirati u infrastrukturu kluba, ali i poraditi na pomlađivanju juniorskog sastava. Ulaganje u dobre i kvalitetne nogometaše recept je za redovno plasiranje i sudjelovanje na svim velikim klupskim natjecanjima.

Bitno je napomenuti da se Zajc ne zaustavlja samo na terenu. S obzirom na to da je itekako svjestan važnosti šire uloge kluba u društvu, njegov plan je ojačati povezanost GNK Dinama s lokalnom zajednicom. To će realizirati kroz razna druženja projekte.

Kako Velimir Zajec može utjecati na budućnost kluba?

Zahvaljujući strateškom vođenju kluba i poslovnoj stručnost, Velimir Zajec može značajno utjecati na budućnost nogometnog kluba Dinamo. Njegovo iskustvo u financijskom sektoru omogućuje mu racionalno donošenje odluka u pogledu stabilnosti i održivosti uprave. To neminovno može rezultirati dugoročnim razvojem i uspjehom. Planiranim investicijama u infrastrukturu, juniorski sastav i kupovinu kvalitetnih nogometaša Zajec može povećati konkurentnost Dinama u hrvatskoj ligi, ali i na brojnim drugim uglednim klupskim natjecanjima.

Dosadašnja uspješnost GNK Dinamo

Nogometaši nogometnog kluba Dinamo svake sezone pokazuju da su u impresivnoj formi, što u domaćoj ligi, što kroz međunarodna natjecanja. Iako ove sezone trenutno 5 bodova zaostaju za vodećom Rijekom, ne sumnjamo da se neće „probuditi” na vrijeme i ponovno osvojiti sami vrh Hrvatske nogometne lige.

Kroz odličnu taktiku, izvanrednu igru i stalni rad Dinamo je pokazao svoju konkurentnost na međunarodnoj razini kao i sposobnost da se natječe s najboljim europskim klubovima.

Komentari

komentara

« Povratak