JE LI IZBORNIK U PRAVU? Bijesni Dalić otkrio što mu najviše smeta kod igrača!

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska je protiv Azerbajdžana odigrala jako loše drugo poluvrijeme, tako da je rezultat 1:1 logičan slijed događaja i hrabri Azeri su zasluženo uzeli bod. (index.hr)

U prvih 20 minuta Hrvatska je odigrala sjajno, odmah je povela, promašila je par zicera i onda je stala. Azeri su izjednačili u nastavku, a na kraju su mogli doći i do pobjede.

Hrvatska je tako prosula sve ono dobro što je napravila u Slovačkoj.

”Odlično smo krenuli. Rano smo dali gol, imali smo nekoliko sjajnih šansi, ali nismo zabili. Njihov golman se razbranio, a domaćin je fanatičnom igrom zakočio našu igru i završilo je kako je završilo”, rekao je izbornik Dalić pa je nastavio:

”Nismo bili pravi, posebno ne u drugom poluvremenu. Morali smo se probuditi, biti agresivniji, igrati više po bokovima. Pokušavali smo, ali protivnik je bio zbijen. Srljali smo kroz sredinu i primili gol koji je dosta lagan, prošao nam je nekoliko igrača, ali idemo dalje.”

U Slovačkoj je Hrvatska igrala sjajno, protiv Azera se ponovila priča s Mađarskom.

”Ja sam pogriješio, moja je greška jer nisam ranije mijenjao, kad sam vidio da smo na bokovima slabi. Oršić i Brekalo su trebali prije ući. U Slovačkoj smo odigrali sjajno, tada je sve bilo kako treba. Sjajno smo krenuli u utakmicu, bilo je to lijepo, dobro, organizirano. Nismo zabili drugi gol i stvorila se nesigurnost. Rekao bih da neki moji igrači još trebaju odrasti”, kazao je Dalić pa je najavio nastavak kvalifikacija i susret s Mađarima:

”Već sam prije rekao da nam treba 15 bodova. Kako ćemo doći do njih, ne znam, ali znam da moramo.”

Petković prešao igru: Ovako je zabijao kad nitko u Hrvatskoj nije znao za njega

Komentari

komentara

« Povratak