JE LI NA POMOLU VELIKI POVRATAK? Evo gdje je snimljen Luka Modrić!

FOTO:

Hrvatski velikan, Luka Modrić, jučer je odlučio derbi kola protiv Seville. Njegov Real Madrid slavio je s minimalnih 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je upravo 38-godišnji veznjak.

Kapetan hrvatske reprezentacije ušao je u 75. minuti i preuzeo kapetansku traku od Nacha. Šest minuta kasnije pretvorio se u junaka, i to nakon što su se Madriđani mučili protiv 15. kluba španjolske lige.

Modrić je u završnici susreta pokupio odbijenu loptu na rubu kaznenog prostora, krasno se riješio suparnika koji ga je pokušao blokirati, a zatim je puknuo i pogodio od vratnice. Sevillin golman Orjan Nyland se bacio, ali nije uspio zaustaviti loptu na putu do mreže. Real je ovim slavljem došao do 65 bodova te se nalazi na vrhu španjolskog prvenstva. Drugoplasirana Barcelona ima osam bodova zaostatka, dok je Girona treća s 56 bodova i utakmicom manje.

A već danas Luka je viđen u Zagrebu kao suvozač u HNS-ovom autu marke Hyundai. Snimio ga je Igor Šoban na Zelenom valu, pored Klaićeve ulice. Kampanja Imalo bi smisla, koju je Dinamo pokrenuo, već neko vrijeme je popularna i među navijačima koji također zazivaju povratak Modrića u Dinamo.

“Kak se ovo piše… ‘Ono kad ujutro pogledam na portalima pobjednički gol Luke Modrića protiv Seville i divim se energiji koju ima a sad je u autu iza tebe na zelenom valu'”, napisao je Šoban na Instagramu. Ipak, ovoga puta osobitog razloga za veselje domaćih navijača nema jer je Modrić u Zagrebu bio samo zbog službenog fotografiranja.

No, neki ipak smatraju kako se nešto kuha na relaciji Modrić – Dinamo.

Komentari

komentara

« Povratak