JE LI NAPRAVIO POGREŠKU? Evo tko je čak dva puta odbio Dinamo!

FOTO:

Rijetke osobe u hrvatskom nogometu mogu se pohvaliti da su dva puta odbili zagrebački Dinamo, najtrofejniji hrvatski nogometni klub. No, naravno da ima i toga.

U razgovoru za Germanijak.hr, naš poznati sportski djelatnik, Ivan Mance, otkrio je kako je upravo on dva puta razgovarao s klubom iz Maksimira:

“Dva puta smo pričali, ali na kraju nisam se odlučio na taj korak. Ovako, ja nisam imao nekakvu igračku karijeru. Imao sam san da odem negdje van. Doduše, bio sam godinu dana u Izraelu, ali to nije bilo to. I onda kada sam već otišao, mislio sam si da je neozbiljno vratiti se u HNL. To je naravno jedan od faktora. Nije tajna da sam vezan uz moju Rijeku, ali i da smo u dobrom projektu. Dakle, bili su razgovori u dva navrata i nisam pristao. Zvali su me iz još nekoliko naših klubova, ali nisam se htio zamarati. Svoj sam, nisam ničiji i ne želim biti dio nečega. Sve ide u dobrom smjeru pa bi nekako bilo ludo da se vraćam u neizvjesnost i stres koji je ovdje permanentan. Zar ne?”

Bivši sportski direktor Rijeke ostvario je velik uspjeh u turskom Göztepeu s kojim je ušao u elitni rang turskog nogometa.

Budžet za Süper Ligu je veći od onog što je Göztepe imao do sada. Možda Mance zaviri na Rujevicu pa pogura malo svoju Rijeku. “Ajmo reći kako Mišković i ja nismo kompatibilni po iznosima transfera. Tako da teško…”, završio je Mance.

Komentari

komentara

« Povratak