JE LI ON KRIVAC? Legendarni Capello brutalno spustio Conteu!

FOTO:

Fabio Capello kritizirao je Interovog trenera Antonija Contea nakon ispadanja iz Lige prvaka. Inter je završi zadnji u skupini odigravši 0:0 protiv Šahtara u Milanu i Talijani su ispali iz Europe.

Da su pobijedili, išli bi u osminu finala Lige prvaka s Real Madridom, ali Antonio Conte nije uspio pa se svađao s novinarima. U Skyevom studio napao ga je legendarni Capello pitajući ga ima li plan B jer Inter igra samo u formaciji 3-5-2.

“Imaš li ti plan B u igri kada treba okrenuti stvari?” pitao je Capello Contea, a ovaj mu je odgovorio: “Da, imam plan B.”

“Uistinu ga nisam vidio”, odvratio mu je Capello na što je Conte replicirao: “Ne želim pričati o tome, inače bi se protivnici pripremili za to.”

Capello je potom zaključio:

“Nemoguće je razgovarati s ovim čovjekom. On ne može razumjeti neke stvari. Inter je večeras pretrpio veliku financijsku štetu, neće igrati ni Europa ligu. Šteta je baš velika, čak i sa sponzorske strane, a Conte se šali. On uporno radi neke stvari kao muha bez glave. Ne vidim nikakav plan B kod njega.”

Komentari

komentara

« Povratak