JE LI ON NORMALAN? Maradona pozvao Bobana na tučnjavu!

FOTO:

Nakon ne baš pristojnih scena na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, legendarni nogometaš Diego Armando Maradona opet je imao žutu minutu nakon poraza njegovog Doradosa u Kupu od Zacatepeca 0-1.

Obrušio se ljuti Maradona na predsjednika Fife Giannija Infantina, a posebno na našeg vatrenog kapetana Zvonimira Bobana kojeg je čak i izazvao na borbu u ring! Boban je već neko vrijeme prvi zamjenik predsjednika Fife.

– Otkrit ću sve njihove tajne. Rekao sam Infantinu da se ništa nije promijenilo. Želim poručiti i Zvonimiru Bobanu da možemo odmah u ring. Najgore od svega je što je njega poslao Infantino, od kojeg je prihvatio sve loše stvari. Nisam dečko od 20 godina, imam 58 i ovakve stvari me vrijeđaju, zato što sam vjerovao ljudima, ali im više ne vjerujem – rekao je vidno iznervirani Mardona koji je bio jako ljut na suce.

Legendarni Argentinac koji je svojoj zemlji donio naslov svjetskog prvaka je u meksičkog drugoligaša stigao u rujnu, no čini se da ni s navijačima nije više na prijateljskoj nozi. Jedan navijač bacio je bocu koja ga je skoro pogodila.

– Dečko je bacio bocu, koja mi je prošla iznad ramena. Ne mogu vjerovati da je to napravio, a da neće biti kažnjen. To je nešto što nema veze s nogometom – rekao je.

Maradona je inače poznat po incidentima i obračunima, no nikada ovako izravno nije nikoga napao. Argentincu je Dorados peti klub klub kojeg vodi u karijeri, a u nijednom klubu se nije zadržao duže od godinu dana…

TO SE ZOVE SURADNJA: DINAMO POSLAO JOŠ JEDNOG IGRAČA U SLAVEN BELUPO!

ŠPANJOLSKI MEDIJI OTKRIVAJU: Umjesto da ga nagradi za lojalnost, Barca prevarila Rakitića?!

24sata

Komentari

komentara

« Povratak