JE LI ON OPSJEDNUT HRVATIMA? Engleski izbornik opet spomenuo Hrvatsku!

FOTO:

Engleski izbornik, Gareth Southgate, bio je potpuno očekivano presretan zbog prolaska u finale Europskog prvenstva. No, zbog utakmica će se godinama vuči zbog sumnjive situacije koja se dogodila u prvom produžetku.

Ono što je zanimljivo da je engleski izbornik i nakon ove utakmice pričao o Vatrenima. Naime, Southgatea očito jako boli poraz iz Rusije na Svjetskom prvenstvu prije tri godine pa je tako nekoliko puta spomenuo Hrvatsku. Sinoć je nakon utakmice kazao:

“Znao sam da ćemo doći do finala, ali znao sam i da ćemo se namučiti. Danska je jako podcijenjena momčad, stvorili su nam puno problema. Kad netko tako dugo čeka da prođe polufinale kao što smo mi čekali, nije lako. Prošli smo s igračima koji imaju jako malo internacionalnog iskustva. Napravili su sjajan posao. Drago mi je da smo cijeloj naciji priredili sjajnu večer. Patili smo u Moskvi protiv Hrvatske, sada smo to ispravili”, rekao je Southgate za ITV pa dodao:

“Moramo uživati jer smo u finalu, ali moramo i razmišljati kako da preskočimo tu posljednju prepreku. Italija je jako dobra ekipa, imaju ratnike u obrani, bit će to sjajna utakmica. Rekli smo da želimo da cijela nacija pamti ovaj Euro i uspjeli smo. Sad moramo dovršiti posao. Finala su tu da se pobjeđuju.”

Finale između Engleske i Italije na rasporedu je 11. srpnja s početkom u 21:00.

Komentari

komentara

« Povratak