JE LI ON POJAČANJE? Dinamo pronašao igrača za najslabiju poziciju!

FOTO:

Sa sigurnošću se može kazati kako je u zagrebačkom Dinamu pozicija lijevog beka zapravo najkritičnija pozicija. Modri su i potrošili dosta novaca za prinove, ali na kraju tu poziciju mora krpati uglavnom veznjak Robert Ljubičić.

No, to bi se trebalo promijeniti u narednih mjesec dana. Trener Dinama, Sergej Jakirović, nada se kako će mu uprava ispuniti želje što se tiče pojačanja. A pozicije koje treba osnažiti svakako su one bekovske.

Kako pišu ruski mediji, Dinamo u zimskom prijelaznom roku želi dovesti 20-godišnjeg albanskog lijevog beka Marija Mitaja koji trenutno igra u ruskoj Lokomotivi iz Moskve. On trenutno vrijedi 1,5 milijuna eura, a tamošnji mediji također pišu kako ga Lokomotiva ne želi tako lako pustiti.

Mitaj ima i grčku putovnicu, a dosad je odigrao 10 utakmica za Albaniju. U Lokomotivu je od kolovoza 2022., koji ga je za tri milijuna eura doveo iz atenskog AEK-a, gdje je i započeo profesionalnu karijeru. Mitaj ove sezone ima 16 odigranih utakmica za Lokomotiv i 825 minuta na terenu. Nije prvi izbor u svom klubu pa bi mogao pristati na Dinamovu ponudu već ove zime.

Komentari

komentara

« Povratak