JE LI ON PRAVI IZBOR? Arijan Ademi otkrio tko će biti novi kapetan Dinama!

FOTO:

Legendarni kapetan Dinama, Arijan Ademi, danas je odigrao posljednju utakmicu za Modre. Aki i društvo slavili su u sklopu 26. kola protiv Rijeke s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Stefan Ristovski.

Ademi tako nakon čak 13 godina napušta Maksimir, a karijeru će nastaviti u dalekoj Kini. Na pitanje o tome tko će ga zamijeniti rekao je da u svlačionici Dinama nikad nije postojao jedan lider, već njih pet-šest. No njegovu kapetansku traku preuzet će Dominik Livaković, otkrio je Ademi u emisiji Stadion.

Ademi je najtrofejniji igrač Dinama u povijesti. Osvojio je 21 trofej. Ima 11 naslova prvaka Hrvatske, šest osvojenih kupova te četiri superkupa. Iza sebe je na listi najtrofejnijih ostavio Mihaela Mikića i Tomislava Butinu, koji su osvojili svaki po 16 trofeja.

“Dinamo je preozbiljan klub da bi imao problema zbog mog odlaska. Odlazili su mnogi veliki igrači iz Dinama pa klub nije oslabljen. Teško da ću se vratiti kao igrač u Dinamo, možda kao trener nekad u budućnosti”, rekao je Ademi na konferenciji za medije nakon utakmice s Rijekom.

Komentari

komentara

« Povratak