JE LI ON ZAŠTIĆEN? Sergio Ramos laktom razbio nos Čehu, a nije dobio ni žuti karton!

FOTO:

Europski prvak Real Madrid napokon je vezao čak tri pobjede u ovoj sezoni iako ona u Kupu je mogla biti izborena i s juniorima. Sinoć su Realovci ‘poklonili’ petardu Viktoriji iz Plzena. Ipak, nakon utakmice se opet priča o Sergiju Ramosu koji je redovito glavna tema kada su u pitanju nasilni startovi.

Igrala se 14. minuta kada je Ramos u prolazu, naizgled slučajno, laktom udario Milana Havela u glavu. Češki ofenzivac se srušio na travnjak, a krv mu je počela jako curiti iz nosa. Zanimljivo, njemački sudac Deniz Aytekin, nije pokazao žuti karton Ramosu iako je mogao bez problema i crveni.

Havel je nekako uspio nastaviti utakmicu, ali je napustio igru u 38. minuti kada je Real već imao golemih 0:3.

Na društvenim mrežama, prvenstveno na Twitteru, postavljala su se pitanja je li Sergio Ramos nekako zaštićen kod UEFA-e s obzirom da španjolski stoper redovito mlati protivnike, a za to prolazi nekažnjeno.

Nakon četvrtog kola na vrhu skupine G nalaze se Roma i Real Madrid koji imaju po 9 bodova. Upravo bi međusobna utakmica mogla odlučiti o tome tko će u ždrijeb osmine finala ući kao nositelj, a posebna utakmica na rasporedu je 27. studenog u Rimu.

PROPALI TALENT: JEDNA SMS PORUKA KRIVOJ ŽENI UNIŠTILA MU JE ČITAVU KARIJERU!

KRALJEVI NAPOKON RASTURAJU: POGLEDAJTE ŠTO JE REAL MADRID NAPRAVIO VIKTORIJI PLZEN U PRVIH 45 MINUTA!

Cristiano Ronaldo nakon genijalne asistencije super pogotkom načeo United!

Komentari

komentara

« Povratak