JE LI OVA PORUKA UPUĆENA NEKOME? Rakitić podijelio znakovitu poruku na društvenim mrežama!

FOTO:

Uistinu veliko iznenađenje priredio nam je Ivan Rakitić kada se sredinom rujna 2020. godine odlučio oprostiti od reprezentacije. Na oproštaju od reprezentacije rekao je sljedeće:

“Uvijek želim ostaviti vrata otvorena. U bilo kojem slučaju, ne daj Bože. Moja reprezentacija, moji Vatreni i izbornik i cijela Hrvatska mogu računati na mene. Za minute i penale – uvijek spreman za moju Hrvatsku….”. Međutim, nikada više nije zaigrao za Vatrene iako su se ponekad zakotrljale priče o povratku.

Njegov odlazak iz reprezentacije je uvijek izgledao čudno i vrlo naglo iako će kasnije objasniti da je jednostavno osjetio da je došlo vrijeme da se više posveti obitelji koja se puno žrtvovala za njega. U kuloarima su uvijek postojale i drugačije priče koje su sugerirale da Rakitić nije osjećao da ga se dovoljno cijeni u odnosu na neke druge igrače u reprezentaciji.

Nakon jučerašnjeg remija Hrvatske protiv Albanije kojim su Vatreni jako ugrozili šanse za plasman u drugi krug Eura, Rakitić je na društvenim mrežama podijelio objavu koja se sastoji od njegove slike i jedne rečenice: “Najbolji igrač u povijesti Hrvatske.”

Većina ljudi misli da to mjesto neprikosnoveno pripada Luki Modriću, a tajming ove objave, nakon velikog razočaranja na Euru, u najmanju ruku je zanimljiv.

Komentari

komentara

« Povratak